Razvojni put Mime blogerke ili kako da nikad ne odustajete od svojih želja

Ovako je počeo moj put ka Coca-Cola Networks Adria, početkom prošle godine.

Pratila sam tekstove blogera iz 2014 i bila oduvana tekstovima. Umeli su da me nasmeju i da mi donesu i po koju suzu, putovala sam u daleke zemlje kroz njihove tekstove, a često su mi umeli zamirisati njihovi recepti kroz ekran.

Da kažem da sam očekivala da ću da prođem… Pa i nisam, nisam imala ni svoje ime na blogu ali sam u dubini duše priželjkivala da budem deo ekipe CCBNA u 2015. Znala sam samo da je „ili sad ili nikad“ za prijavu, jer se tema poklapala sa onim čime sam se bavila na blogu.

I tako, ja se prijavih, rekoh okolini šta sam uradila, uzdahnuh i pomislih „Baš bi bilo divno da mi se ovako nešto dogodi ove 2015 godine“ i posle nekoliko dana maltene i zaboravih.

Da sam se prijavila, podsetila me WordPress mobilna aplikacija, 15. Januara 2015 godine, kada su mi pregled statistike naglo skočile i ja dobila notifikaciju. Zapitah se šta se to desilo, „otrčala“ iste sekunde na blog pa na mejl, kad tamo poruka od Dragana Varagića

Poštovana,

Vaš blog http://fitnessisfromvenus.wordpress.com/ je jedan od izabranih blogova u akciji Coca-cola Bloggers Network Adria za područje Srb

Skamenila sam se od sreće iste sekunde! Kada sam povratila kontrolu nad kolenima, odgovorila sam na mejl i naravno objavila vesti čitavom svetu

Screenshot 2016-03-01 12.30.25

 

 

 

 

 

 

 

Blog je sa Wordress.com prešao na sopstveni domen a onog dana kada sam registrovala fitnessisfromvenus.com sam bila najponosnija na svetu. Fitness is from Venus je dobio novi izgled, postao je “utegnutiji” i lepši.

Usledili su pozivi na dešavanja, izložbe, žurke, dobijali smo teme za tekući mesec i dešavanja. Brinuli su o nama jako lepo! Imali smo podršku na svakom koraku.
Bila sam oduševljena čitavom ekipom i opet sam čitala tekstove koji su mi budili emocije. Dobila sam predloge za razvitak mog bloga, tako da u 2016 godini možete očekivati da postanem aktivna na svom Youtube kanalu, gde ću deliti sve što mi se učini da bi vam bilo interesantno i zabavno! So please hit subscribe! 🙂 Možda u perspektivi i u nekom pisanom izdanju, ali otom potom.

Pregledi na mom blogu su porasli za 300-400% od početka godine, i posetioci su se vraćali. Dobila sam redovnu publiku!
Sada je red na novu generaciju Coca Cola Network Adria blogera!

Teme kojima će se CCBNA baviti u 2016 će biti raznoliki:

  • Aktivan život – teme vezane za amatersko bavljenje sportom, rekreaciju i ishranu
  • Programi podrške mladima – teme vezane za obrazovanje mladih, podršku razvoju liderskih sposobnosti i unapređenju ličnih veština
  • Zaštita životne sredine – teme vezane za održivi razvoj i unapređenje životne sredine
  • Brendovi – teme vezane za brend kampanje, razvoj i različite načine komunikacije brendova sa potrošačima

Ako se prepoznajete u ovim temama, informišite se na ovom linku i prijavite! Od mene imate toplu preporuku, jer blog može samo da vam napreduje!

I za kraj – hvala čitavoj ekipi – Draganu, Nemanji, Marini, Milici, Dari, Jeleni, Aleksandri, Ivanu, Željku, Lejli i Branislavi i svima koji su me inspirisali i koji su učinili ovaj projekat uspešnim!

Sa srećom u narednim godinama i do nekog narednog susreta!

Mima
Ovaj tekst je deo akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria.

Comments

comments

Iron Mima

Runner/triathlete, IRONMAN Wannabe, blogger wannabe , Software Tester. Bullet-proof

Da čujem vaš komentar!