Ko sam ja i šta hoću?

Dozvolite da vam se predstavim – Ja sam Mima i ja sam lecena lenjivica!

Po struci sam Software Test Inženjer(ka) i zaljubljenik u sport, prirodu i pokret. Zašto kazem lenjivica – iako svoj posao puno volim on je sedantan, ponekad jako stresan i često ostajem na poslu duže od predviđenog radnog vremena. Posle jednog takvog dana, najradije bih se izvrnula kući na krevet i, što bi rekli, „digla sve četiri u vis“. Tada na snagu stupa volja i eventualni zacrtan cilj… (ponekad i inat!). Ali nemojte misliti da je to tako lako, moju volju treba vežbati i žestoko raditi na svakodnevnom pronalaženju motivacije!

U poslednje vreme, motivaciju pronalazim u kupovini sportske opreme.
Pukoh silne pare.

Za razliku od većine Fitness blogera ja nisam već „gotov proizvod“ (hocu reci – nisam nabildovana i preutegnuta, što ne znači da ne težim tome) i ovaj blog ce biti i moj put ka najboljoj verziji sebe!
Isto tako želim i da vi težite najboljoj verziji sebe, ne kopiji nečijeg tela!

I nadam se da ću vam i ja pomoći na tom putu!

Ja nisam stručnjak u fitness-u, gym-u, atletici, whatever, ali vam obećavam da ću svaku temu vrlo detaljno (onako, inženjerski) proučiti i isprobati na „svojoj koži“ (ako već nisam, jeli) i uz prijatelje koji znaju više o tome.

Ako vas interesuje, trenirala sam odbojku dugo godina, plivam čitav zivot, u svojim dvadesetim godinama sam počela da trčim polumaratone i malo triatlonisala (što planiram ponovo ali mi je slobodno vreme trenutno veliki luksuz).

Planiram da se bavim temama koje me trenutno najviše muče a svaku želju (ili predlog) ću vrlo rado pročačkati za vas!

Feel free to contact me!

Image

Comments

comments

Iron Mima

Runner/triathlete, IRONMAN Wannabe, blogger wannabe , Software Tester. Bullet-proof

Da čujem vaš komentar!