Srećan rođendanko Fitness Is From Venus!

U maju 2014, ukrala sam od Interneta malo mesta i otvorila Fitness Is From Venus.

Neki dan kasnije, pojavio se prvi blog post, gde sam se predstavila i započela put blogovanja, veoma stidljivo. Toliko tiho da ni moji prijatelji nisu znali da ga pišem.

Mnogo sam naučila poslednjih godinu dana, pogotovo od trenutka kada sam ušla u Coca Cola Bloggers Network Adria priču, nenadano… Upoznala sam mnogo kvalitetnih blogera, koji su u ovom poslu daleko duže od mene, i oh boy, koliko sam bila uzbuđena što sam u takvoj ekipi!

Uzbuđenje i danas ne jenjava kao i moja motivacija da dam od sebe još više!

E pa, vreme prolete i moje „dete“ napuni prvu godinu!

Nadam se da ćete me čitati i u narednim godinama a obećavam da ću i ja izaći malo iz senke, kao i da će fotografije, nadam se, biti kvalitetnije (samo da nabavim neki fin fotoaparat) 🙂

PS. A pošto rođendan ne može da prođe bez poklona – ako mi ostavite čestitku, prijavite se na mailing listu i lajknete FB stranicu do petka 29.maja, jedan od vas će dobiti poklončic – nešto od sportske opreme, da bi bili i ostali motivisani na svom putu!

Here’s to another year of blogging!

 

Comments

comments

Iron Mima

Runner/triathlete, IRONMAN Wannabe, blogger wannabe , Software Tester. Bullet-proof

6 Comments

  1. Pa sretan i berićetan! (sad moraš da tražiš šta ova riječ znači) Ne bih ti ja pratila nijedan ovakav blog inače, da znaš i to sam ti rekla već, ali ovaj tvoj mi je superkul! Samo nastavi!

    • Draga Dara, znaš i ti koliko mi tvoje reči znače i motivišu!
      Hvala ti puno!

Da čujem vaš komentar!